måndag 28 juni 2010

Hinder sålda, Disa parad

Hej igen!

- Nästan alla hinder har nu blivit sålda, men snart kommer nya hinder upp här på sidan. Jag kommer jobba mest på helgerna med hindren eftersom mitt sommarjobb precis börjat, så om ni har något speciellt önskemål så försök att mejla till mig innan helgen.

- Vi har varit nere i Nyköping hos Ann Dahlin och låtit para Disa den 19:e juni. Nu håller vi tummarna för att det blir någonting och att vi får små kaninungar här runt den 18:e juli! Mer info om föräldrarna och kullen finns HÄR.

- Disa har fått flytta ihop med Tilda igen och det gick jättebra! De båda tycker verkligen att det är mysigt med den andres sällskap och sitter och putsar varandra hela tiden.

- Karlsson har varit dålig, han fick gaser i magen vilket fick till följd att han slutade äta. Vi åkte in till veterinären akut och fick medicin och motion ordinerat för att få bort gaserna. Efter ca 4 dagar åt han som vanligt igen, så den här gången hade vi tur! När en kanin slutar äta så är det alltid akut! Som tur var så har jag alla mina kaniner försäkrade, så vi klarade oss relativt bra undan.

- Om ni är intresserade av att komma föbi och träna kaninhoppning med mej senare i sommar så skicka iväg ett mejl! Än så länge har ingen anmält sig till hoppträningen.

Vi hörs, och trevlig sommar! //Linnea Tulldahl

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar