onsdag 14 juli 2010

Kaninhoppningsträning!

Som ni kanske läst på min hemsida så hade jag tänkt hålla en liten kaninhoppningsträning i slutet av sommaren. Än så länge har jag en som är intresserad, så det finns 3-4 platser kvar

Om ni skulle vara intresserade av att vara med så skicka ett mejl till linnea.tulldahl@gmail.com så berättar jag mer!

Om träningen:
De som köpt en kaninunge har förtur till träningen eftersom jag jättegärna vill hjälpa er att komma igång med den här roliga sporten, men om det blir platser över så är andra välkomna att komma och träna tillsammans med mig!

Jag hade tänkt mig att det skulle vara lagom med ca 4-5 platser, så om ni känner att ni sugna på att komma och träna så släng iväg ett mejl till mig!

Just nu lutar det åt att träningen kommer ligga någonstans runt vecka 32-34. För önskemål om tid, kontakta mig!
Det kommer kosta en liten summa att delta, men inte så mycket. Exakt hur mycket kommer jag skriva här när jag fått in några anmälningar till träningen. Jag bjuder på saft och korv med bröd som lunch, och kanske någon pepparkaka om ni är snälla :).

Jag kommer börja träningen med en liten genomgång av regler, vilka selar man får använda, hur hindren ska vara byggda för att vara kaninsäkra och lite sånt. Självklart får man ställa frågor, och inga frågor är för dumma! Det var inte så länge sen som jag var helt ny och inte vågade prata med någon och inte vågade fråga något, så jag vet hur det är. Om inte jag vet svaret på frågorna så Googlar vi och försöker hitta ett svar!

Efter genomgången så kommer jag ställa upp en liten nybörjarbana och guida var och en genom den. Efter det kanske vi ställer upp lite fler hinder och så kan man dela upp sig i små grupper och hjälpa varandra med tips medans jag går runt mellan er. Vi kommer ju inte vara så många, så det kommer finnas gott om tid för alla!

Sen är det nog dags för lunch, med frågestund och gos med kaninerna. Efter lunch ställer jag upp en ny bana, och vi har en liten inofficiell tävling som avslutning. De som vill får gärna testa att hoppa lite högre hinder med mina kaniner.

Programmet kanske ändras, men jag hade tänkt att vi börjar kl. 10 och slutar runt kl. 13.

Förslag på saker ni vill att jag berättar om eller att vi gör något annat mottages tacksamt! Har ni frågor så släng iväg ett mejl!

Vi hörs! /Linnea

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar